menu

MEISJESVAN50 LOGO ROOD

 

Misschien bent u al vijftig. Of hoopt u het nog te worden. Annemiek vindt het een groot voorrecht om vijftig te mogen zijn maar speelt ook met de minder vrolijke gevolgen in een muzikale voorstelling met cabareteske rand.

Kan er even op de pauzeknop worden gedrukt?

Hoera, het is gelukt, we zijn vijftig! We doen interessante dingen – nee, sterker nog, we zíjn interessant! We hebben carrière gemaakt, liefdes gehad en gehouden, kinderen grootgebracht, van alles overwonnen, in onze kracht gestaan, ons te pletter gewerkt, wat wil je nog meer? Oké, graag íets meer tijd… en kan er éven op de pauzeknop worden gedrukt alsjeblieft, zodat we nog wat langer kunnen genieten?

Meisjes van 50 is een op het eerste gezicht lichtvoetig programma dat rond prachtige Nederlandstalige chansons ook ontroerd en verstilt. Script en spel: Annemiek van Bussel -  Regie: Lisi de Schepper - Muziek: Erik Raayman

 

Deze voorstelling kan ook op uw feest of in uw huismaker gespeeld worden!

Interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Agenda

Meisjes van 50

Onze komende optredens zijn helaas besloten. Maar we spelen ook graag in uw huiskamer, verenigingsgebouw of kantine. Vraag informatie aan via info@annemiekvanbussel.nl.

Raakvlak Academie in Hedon

Op 18 december ronden we een bijzonder project af met VSO de Twijn en Special Heroes. Leerlingen van deze school werkten met coaches zang, dans, spoken word, gitaar, drums, mondharmonica, etc. Zij laten van zich horen in een muzikaal programma vol rock, pop, meezingers en dans! Kaarten binnenkort in de verkoop.

 

 

Naar boven