menu

MEISJESVAN50 LOGO ROOD

 

Misschien bent u al vijftig. Of hoopt u het nog te worden. Annemiek vindt het een groot voorrecht om vijftig te mogen zijn en maakt hierover een voorstelling met een cabareteske rand. Laat de menopauze thuis om  lekker te lachen, even te slikken én weg te dromen bij deze muzikale voorstelling.

Kan er even op de pauzeknop worden gedrukt?

Hoera, het is gelukt, we zijn vijftig! We doen interessante dingen – nee, sterker nog, we zíjn interessant! We hebben carrière gemaakt, liefdes gehad en gehouden, kinderen grootgebracht, van alles overwonnen, in onze kracht gestaan, ons te pletter gewerkt, wat wil je nog meer? Oké, graag íets meer tijd… en kan er éven op de pauzeknop worden gedrukt alsjeblieft, zodat we nog wat langer kunnen genieten?

Meisjes van 50 is een op het eerste gezicht lichtvoetig programma dat rond prachtige Nederlandstalige chansons ook ontroerd en verstilt. Script en spel: Annemiek van Bussel -  Regie: Lisi de Schepper - Muziek: Erik Raayman

 

Deze voorstelling kan ook op uw feest of in uw huismaker gespeeld worden!

Interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Agenda

Meisjes van 50

Op veler verzoek spelen we Meisjes van 50 weer in Zwolle! Je kunt nu reserveren voor Zondag 28 oktober om 14.00 of 16.00 uur. We spelen in een prachtige huiskamer aan het Ter Pelkwijkpark, nummer 17.  Bestel nu je kaarten via kaarten Meisjes van 50.

 

 

Naar boven