menu

MEISJESVAN50 LOGO ROOD

 

Misschien bent u al vijftig. Of hoopt u het nog te worden. Annemiek vindt het een groot voorrecht om vijftig te mogen zijn maar speelt ook met de minder vrolijke gevolgen in een muzikale voorstelling met cabareteske rand.

Kan er even op de pauzeknop worden gedrukt?

Hoera, het is gelukt, we zijn vijftig! We doen interessante dingen – nee, sterker nog, we zíjn interessant! We hebben carrière gemaakt, liefdes gehad en gehouden, kinderen grootgebracht, van alles overwonnen, in onze kracht gestaan, ons te pletter gewerkt, wat wil je nog meer? Oké, graag íets meer tijd… en kan er éven op de pauzeknop worden gedrukt alsjeblieft, zodat we nog wat langer kunnen genieten?

Meisjes van 50 is een op het eerste gezicht lichtvoetig programma dat rond prachtige Nederlandstalige chansons ook ontroerd en verstilt. Script en spel: Annemiek van Bussel -  Regie: Lisi de Schepper - Muziek: Erik Raayman

 

Deze voorstelling kan ook op uw feest of in uw huismaker gespeeld worden!

Interesse? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

Agenda

08-12-2019 Chansonsalon in het Wijnhuis, 15.30 uur

“Parijs, stad van liefde en verlangen, van poëzie, Moulin Rouge, Hoge Hoeden en Crinolines. De Can-Can! Absinth, kunst, vrijheid en wijn –veel wijn.” Zo begint Annemiek van Bussel haar ode aan het Franse leven en vooral het Franse chanson. Na stad en land te hebben afgereisd met haar chansonprogramma’s vindt zij onderdak bij dé plek in Zwolle om haar chansons ten gehore te brengen: Grandcafé Het Wijnhuis.

Reserveren is niet nodig, vrij entree

Naar boven