menu

AVB LOGO WIT

 

daar zit muziek in!

verhalend lied

Mijn muzikale liefde ligt bij het verhalende lied, de kleinkunst, het chanson. Met de Chansonsalon geef ik regelmatig concerten. Daarnaast fleur ik ook graag feestjes op met mooie achtergrondmuziek en stevige meezingers.

voorstellingen

Ik maak ook muzikale voorstellingen, zoals "Meisjes van 50" en "Und jetzt Kabaretttt! .  Scripts schrijf ik zelf, maar ik werk graag samen met anderen op en naast het podium. 

projecten

Mijn meest actuele project is Raakvlak Academie, voor muzikale mensen die op eigen kracht lastig verder komen. We coachen hen zodat ze een eigen plek vinden in de (Zwolse) muzikale wereld.

workshops en advies

Met Laat jouw idee werken zet ik mijn management- en muzikale ervaring om in workshops en advies voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en zelstandig ondernemers.  

Mijn meest actuele project is Raakvlak Academie. We begeleiden muzikale mensen die het niet op eigen kracht redden zodanig dat ze aansluiting kunnen vinden in de Zwolse muzikale samenleving. Ik ben de artistiek leider en heb de Academie samen met Arnold Fransen opgezet

Agenda

Concert Chansonsalon Zwolle

Op zondagmiddag 6 oktober presenteer ik samen met Erik Raayman een nieuw programma, waarin we oude hits en onbekendere chansons van een nieuwe jas voorzien.

Wilt u daarbij zijn? Stuur dan een mail naar info@annemiekvanbussel.nl.

Voorprogramma voorstelling Verzand

Op vrijdag 23 augustus spelen we een muzikaal voorprogramma bij "Verzand" in Gerrits Tuin in Zwolle.

Naar boven