menu

AVB LOGO WIT

 

zingt, schrijft, inspireert en produceert.

welkom op haar website!

Over Annemiek

 

Annemiek Zingt

met donker timbre, prachtige chansons. Begeleid door gitarist Erik Raayman zet ze een heel eigen sfeer neer in uw theater of huiskamer.

Annemiek Schrijft

en speelt ook eigen muzikale voorstellingen. Haar voorstelling Meisjes van 50 heeft humor, verdieping en veel herkenning voor iedereen rond de 50. Und jetzt....Kabaretttttt!, een minivoorstelling rond een vooroorlogs Berlijns theater, knipoogt naar de beroemde beelden en sferen van toen met serieus mooie muziek van Weill, en Hollaender.

Annemiek Produceert

en realiseert. In 2017 startte ze samen met Arnold Fransen Raakvlak Academie - een  organisatie voor muziektalenten die op eigen kracht lastig verder komen. Met VSO de Twijn en Art Heroes organiseerde ze een muziektraject voor leerlingen van de school, dat uitmondde in een spetterend optreden op poppodium Hedon.

Annemiek Inspireert

managers om dromen en ambities om te zetten in daden. Voor VanDijk, onderdeel van The Learning Network, zette Annemiek onderwijsdienstverlening op. Als adviseur helpt zij managers en docenten in het voortgezet onderwijs hun ambities te realiseren.

 

 

Agenda

Meisjes van 50 is binnenkort nog een keer te zien in Meppel. Geef nu je naam vast door via info@annemiekvanbussel.nl. 

 

 

Naar boven