menu

THEATERLIED LOGO ROOD

 

Waar zijn ze nog te horen, de muzikale pareltjes van het cabaret, de mooie luisterliedjes? Bij Theater van het Lied!         Daar is ruimte voor dit repertoire, haar vertolkers en publiek om te genieten van het beste uit de kleinkunst, van toen én nu.

Luisterliedjes en ijzersterke cabaretnummers

Het Theater van het Lied speelt zich af in de gemoedelijke informele sfeer van theatercafé Koperen Kees. Daar ontvouwt zich het programma vol liedjes die altijd in uw geheugen bewaard zijn gebleven of nieuw voor u zijn, luisterliedjes en ijzersterke cabaretnummers.

Elke editie een nieuw programma

Elke editie nodigt Annemiek samen met initiatiefnemer Sander Dol gastvocalisten uit. Samen met hen stellen ze voor iedere editie een nieuw programma samen. Het repertoire komt onder andere van Robert Long,  Annie MG Schmidt en Ramses Shaffy, maar ook recenter werk van Wende Snijders en Jan Rot kwam al eens voorbij.

Eerstvolgende editie

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de opvolger van Theater van het Lied. Binnenkort meer nieuws!

Agenda

08-12-2019 Chansonsalon in het Wijnhuis, 15.30 uur

“Parijs, stad van liefde en verlangen, van poëzie, Moulin Rouge, Hoge Hoeden en Crinolines. De Can-Can! Absinth, kunst, vrijheid en wijn –veel wijn.” Zo begint Annemiek van Bussel haar ode aan het Franse leven en vooral het Franse chanson. Na stad en land te hebben afgereisd met haar chansonprogramma’s vindt zij onderdak bij dé plek in Zwolle om haar chansons ten gehore te brengen: Grandcafé Het Wijnhuis.

Reserveren is niet nodig, vrij entree

Naar boven