menu

THEATERLIED LOGO ROOD

 

Waar zijn ze nog te horen, de muzikale pareltjes van het cabaret, de mooie luisterliedjes? Bij Theater van het Lied!         Daar is ruimte voor dit repertoire, haar vertolkers en publiek om te genieten van het beste uit de kleinkunst, van toen én nu.

Luisterliedjes en ijzersterke cabaretnummers

Het Theater van het Lied speelt zich af in de gemoedelijke informele sfeer van theatercafé Koperen Kees. Daar ontvouwt zich het programma vol liedjes die altijd in uw geheugen bewaard zijn gebleven of nieuw voor u zijn, luisterliedjes en ijzersterke cabaretnummers.

Elke editie een nieuw programma

Elke editie nodigt Annemiek samen met initiatiefnemer Sander Dol gastvocalisten uit. Samen met hen stellen ze voor iedere editie een nieuw programma samen. Het repertoire komt onder andere van Robert Long,  Annie MG Schmidt en Ramses Shaffy, maar ook recenter werk van Wende Snijders en Jan Rot kwam al eens voorbij.

Eerstvolgende editie

Op 26 november 2017 treden gastvocalisten Ken Besuijen en Cindy Oudshoorn aan!

Kijk op https://www.facebook.com/theatervanhetlied/ voor actuele informatie

Agenda

Und jetzt.... Kabaretttttt!

Duik in de wereld van het Cabaret, het Theater in het vooroorlogse Berlijn. Te zien op zaterdag 22 en zondag 23 december in Zwolle, Thorbeckewal 32. Je kunt een kaartje kopen aan de deur, dit geeft toegang tot alle losse voorstellingen van het festival. We spelen om 15, 16, 17, 19, 20 en 21 uur. De voorstelling duurt 15 minuten.

Meisjes van 50

is binnenkort te zien in Meppel! Zondag 3 februari, 15 uur bij kunst- en cultuursalon Articum. Reserveer nu via info@annemiekvanbussel.nl

 

 

Naar boven