menu

THEATERLIED LOGO ROOD

 

Waar zijn ze nog te horen, de muzikale pareltjes van het cabaret, de mooie luisterliedjes? Bij Theater van het Lied!         Daar is ruimte voor dit repertoire, haar vertolkers en publiek om te genieten van het beste uit de kleinkunst, van toen én nu.

Luisterliedjes en ijzersterke cabaretnummers

Het Theater van het Lied speelt zich af in de gemoedelijke informele sfeer van theatercafé Koperen Kees. Daar ontvouwt zich het programma vol liedjes die altijd in uw geheugen bewaard zijn gebleven of nieuw voor u zijn, luisterliedjes en ijzersterke cabaretnummers.

Elke editie een nieuw programma

Elke editie nodigt Annemiek samen met initiatiefnemer Sander Dol gastvocalisten uit. Samen met hen stellen ze voor iedere editie een nieuw programma samen. Het repertoire komt onder andere van Robert Long,  Annie MG Schmidt en Ramses Shaffy, maar ook recenter werk van Wende Snijders en Jan Rot kwam al eens voorbij.

Eerstvolgende editie

Op 26 november 2017 treden gastvocalisten Ken Besuijen en Cindy Oudshoorn aan!

Kijk op https://www.facebook.com/theatervanhetlied/ voor actuele informatie

Agenda

Meisjes van 50

Onze komende optredens zijn helaas besloten. Maar we spelen ook graag in uw huiskamer, verenigingsgebouw of kantine. Vraag informatie aan via info@annemiekvanbussel.nl.

Raakvlak Academie in Hedon

Op 18 december ronden we een bijzonder project af met VSO de Twijn en Special Heroes. Leerlingen van deze school werkten met coaches zang, dans, spoken word, gitaar, drums, mondharmonica, etc. Zij laten van zich horen in een muzikaal programma vol rock, pop, meezingers en dans! Kaarten binnenkort in de verkoop.

 

 

Naar boven