menu

THEATERLIED LOGO ROOD

 

Waar zijn ze nog te horen, de muzikale pareltjes van het cabaret, de mooie luisterliedjes? Bij Theater van het Lied!         Daar is ruimte voor dit repertoire, haar vertolkers en publiek om te genieten van het beste uit de kleinkunst, van toen én nu.

Luisterliedjes en ijzersterke cabaretnummers

Het Theater van het Lied speelt zich af in de gemoedelijke informele sfeer van theatercafé Koperen Kees. Daar ontvouwt zich het programma vol liedjes die altijd in uw geheugen bewaard zijn gebleven of nieuw voor u zijn, luisterliedjes en ijzersterke cabaretnummers.

Elke editie een nieuw programma

Elke editie nodigt Annemiek samen met initiatiefnemer Sander Dol gastvocalisten uit. Samen met hen stellen ze voor iedere editie een nieuw programma samen. Het repertoire komt onder andere van Robert Long,  Annie MG Schmidt en Ramses Shaffy, maar ook recenter werk van Wende Snijders en Jan Rot kwam al eens voorbij.

Eerstvolgende editie

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de opvolger van Theater van het Lied. Binnenkort meer nieuws!

Agenda

Tijdens de donkere decemberdagen kun je in de regio Zwolle eten én cultuur aan huis bestellen. Dat doe je via www.cultunair.nl Behalve het eten komt dan ook de cultuur aan jouw keukentafel (via Zoom). Annemiek doet hieraan mee met gitarist Ton Kerkhof. Wil je hen graag aan de keukentafel? Geef het dan even aan bij je reservering.

Naar boven